Frakt kun kr 45!

 

Finner du ikke svar på ditt spørsmål er det bare å sende oss en mail på post@figurstrikk.no. Vi svarer utrolig raskt :-)

 

Hvem er www.heklestrikk.no ?

Vi har drevet nettbutikk siden 2010 og har hele tiden kun solgt strikk. Det begynte med FigurStrikk (også kalt Silly Bands) men vi har nå utvidet med HekleStrikk. Det er derfor vi kaller oss for strikkspesialisten. Vi er ikke den største nettbutikken (vi er egentlig veldig liten), men vi har størst utvalg og yter den beste service (er vi ganske sikker på)

 

Hva er egentlig HekleStrikk?

HekleStrikk er en morsom måte å hekle små strikk til armbånd, figurer og mye mer. Våre startpakker inneholder det du trenger for å komme igang : heklebrett, heklenål og strikk. Rainbow Loom og Fun Loom er eksempler på andre merker som også selger tilsvarende strikk. Disse kan brukes om hverandre.


Hva er egentlig FigurStrikk?

FigurStrikk er gummistrikk som er formet som dyr, biler, hjerte og mange andre figurer. De er morsom å gi bort som små gaver og å samle på. Vi har et stort utvalg! Tilsvarer Sillybands

 

Hva kommer i tillegg i prisen av frakt, ekspedisjon, toll osv.?

Kun kr 45 som er lagt til i totalsummen før du betaler. Uansett ordrestørrelse. Vi sender fra lager i Bergen og det er ingen toll el.

 

Hvordan foregår betaling?

Du betaler din ordre med Visa, Mastercard, eller Paypal konto hvis du har det

 

Hvorfor kommer jeg til Paypal betaling selv om jeg skal betale med kort?

Paypal utfører alle betalingstransaksjoner for FigurStrikk - selv om du ønkser å betale direkte med kort. Velg da «jeg har ikke Paypal konto» i betalingsvinduet fra Paypal. Hvis du vil kan du automatisk registrere en Paypal konto, men dette er helt frivillig. Paypal er en av de største og mest anerkjente betalingsformidlerne på internett. Dette er en ekstra sikkerhet for deg som nettkunde. Vi vil gjenrne høre fra deg hvis du skulle du få problemer med å gjennomføre betaling. Send en mail på post@figurstrikk.no så kan vi avtale alternativ betalingsmetode.

 

Hvor raskt får jeg varene?

Vi vet det er viktig for våre kunder å få varene så raskt som mulig. Derfor sender vi med posten hver morgen (hverdager). Frist for bestillinger på dagens forsendelse er klokken 06:30. Normalt skal varene være fremme i postkassen dagen etter. Noen ganger er pakken for stor for postkassen din og må hentes på postkontoret.

 

Har dere Rainbow Loom eller Fun Loom?

Nei, dette er konkurrerende merker som vi ikke fører. Vi kaller våre strikk for HekleStrikk, men både strikk, heklenål og brett kan brukes om hverandre med andre merker.

Sender dere til utlandet?

Nei, vi sender kun til norske adresser 

Hva hvis jeg ikke er fornøyd eller det er noe galt med varene?

Det skjer dessverre av og til at varer kan gå i stykker under transport. Du har selvfølgelig alle rettigheter for å angre/heve kjøpet etter kjøpsloven, og vi er rask med å erstatte defekte varer. Send oss en mail på post@figurstrikk.no så ordner vi opp så fort det lar seg gjøre.


Hvorfor er det ikke bruksanvisning med HekleStrikk pakkene?

Du finner oppskrifter og veiledninger på www.heklestrikk.no. Youtube har også mange nyttig videoer (søk på Rainbow Loom)